Inilah 10 Tanda Wanita Itu Hamilkan Anak Jin, Ramai Yang Tak Tahu..Mohon Share..

Jin merupakan salah satu ciptaan Tuhan dan mereka juga mempunyai rasa cinta seperti layaknya manusia, bahkan diantara mereka ada yang menyukai manusia dan ternyata ada tanda wanita dicintai oleh jin jantan. Benarkah itu? Apa sajakah tanda-tandanya?

Inilah10 Tanda Perempuan Sudah di Nikahi Jin – No.7 Paling Kerap Wanita Alami
Jin mempunyai jenis kelamin yang sama dengan manusia iaitu lelaki dan wanita. Mereka juga mempunyai perasaan, dan bahkan makhluk ini ada yang mempunyai perasaan cinta terhadap manusia. Berikut adalah tanda seorang wanita dicintai jin jantan:

1. Sering bermimpi didatangi oleh seorang lelaki
Wanita yang dicintai oleh jin biasanya sering bermimpi didatangi oleh seorang laki-laki. Lelaki dalam mimpinya merupakan sosok yang dikenalinya seperti teman atau juga boleh seseorang yang tidak dikenali. Sosok laki-laki dalam mimpi itu kelihatan lebih tampan dan menarik. Dalam mimpi itu seorang wanita mungkin hanya berpandangan saja atau sekadar berkenalan dengan sosok lelaki itu, namun ada juga yang sampai bercinta dengannya.

Jika jin jantan yang suka adalah jin saka maka seorang wanita akan didatangi dalam mimpi oleh seorang lelaki sejak dirinya masih kecil dan wanita yang mengalami hal ini sangat susah untuk melepaskan diri daripada jin itu kerana cintanya sangat dalam.

2. Didatangi sosok makhluk yang ganjil.
Wanita yang dicintai jin biasanya didatangi oleh sosok makhluk ganjil,
orang yang tidak dikenali, atau bahkan sosok yang mirip dengan suaminya. Kedatangan makhluk ini boleh terjadi ketika seorang wanita dalam keadaan terjaga, sedar, dan juga boleh dalam keadaan tidak sedar. Sosok makhluk ini sangat menarik dan memukau sehingga tak jarang banyak wanita yang tergoda dan bahkan telah melakukan hubungan intim dengannya.

3. Ada sesuatu yang bergerak di bahagian kem4luan
Salah satu tanda seorang wanita dicintai oleh jin iaitu di bahagian kemaluannya seperti ada sesuatu yang bergerak sehingga menimbulkan rasa gatal dan bahkan birahi yang sangat besar. Hal inilah yang menyebabkan seseorang suka melakukan se * s bebas kerana nafsunya yang tiba-tiba tinggi.

4. Mudah jatuh cinta kepada setiap lelaki
Tanda Jin jatuh cinta pada kita seterusnya iaitu kita akan mudah jatuh cinta kepada setiap lelaki yang dijumpai walaupun kita telah mempunyai suami. Hal ini boleh menyebabkan seorang wanita melakukan kecurangan atau hubungan sulit dengan lelaki lain.

5. Ada sesuatu yang bergerak di atas tubuh.
Jika seorang wanita pernah merasakan ada sesuatu atau benda yang bergerak diatas tubuhnya bererti wanita itu telah dicintai jin.

6. Merasa selalu ada yang mengintai
Seorang wanita yang dicintai jin akan merasa seperti dimata-matai atau diintai oleh seorang laki-laki dari kejauhan dalam setiap gerak-geriknya.

7. Malas menunaikan solat.
Tanda seorang perempuan dicintai jin iaitu akan merasa malas untuk menunaikan solat dan setiap akan menunaikan ibadah ini selalu ada halangan atau bahkan wanita itu sengaja untuk meninggalkan ibadah solat ini.

8. Badan merasa lemas
Seseorang yang dicintai jin akan merasa lemas tanpa sebab dan bahkan akan merasa letih padahal tidak melakukan aktiviti apapun yang menguras tenaga.

9. Mengalami masalah ketika tidur
Wanita yang dicintai jin akan mengalami masalah dalam tidurnya dan ketika bangun pada pagi harinya badan terasa lemas dan letih. Padahal normalnya selepas bangun tidur badan terasa lebih baik dan rileks.

10. Sakit di bahagian kepala
Seseorang yang dicintai jin kadang kala mengalami sakit pada bahagian kepala dan sakit ini berlaku tanpa sebab yang jelas.Itulah beberapa maklumat seputar 10 tanda wanita dicintai oleh jin jantan sehingga anda dapat mengesan sendiri apakah temasuk dalam salah satu wanita yang dicintai oleh jin.

Semoga Tulisan ini mmeberikan Manfaat Bagi Kita Semua. Aamiin

Leave a Reply